fredag den 21. juli 2017

Kto môže žiariť na Eure? Gólman Barcelony i švédsky strelec bez zmluvy

gólových hráčov a technických Sikula Česko moc nemá, preto bude úspech veľa visieť na krajnom obrancovia Kadeřábka - tak, ako v Sparte. Tam z pravej strany ťahal útoky, prihrával na góly a v závere sezóny je aj strieľal. Najlepší hráč ligy je teraz na odchode, jeho prestup do nemeckého Hoffenheimu je blízko.

Dánsko Viktor Fischer

O Dánech sa toľko nehovorí, ale v tíme majú zaujímavých mien plno. Asi najviac sa očakáva od útočníka Ajaxu Amsterdam, ktorý sa stačil vrátiť do formy po chronickom svalovom zranení.Kvôli nemu musel vynechať veľkú časť minulej sezóny, ale na Eure by mal byť stopercentne v poriadku. A dnes môže potrápiť Česko.

Nemecko Marc André ter Stegen

Veľká rarita. Pred sezónou prišiel do Barcelony, pred desiatimi dňami suverénne odchytal finále Ligy majstrov, za sezónu stihol 26 zápasov…Ale ani jeden v španielskej lige! Tam dostával prednosť Claudio Bravo, ter Stegen zostával medzi náhradníkmi.To v reprezentácii rozhodne nehrozí, bude jasnou jednotkou.

Srbsko Filip Djuričič < / span>

Srbský tím by mohol ťahať aj iný záložník, Miloš Jojič z Dortmundu. Ten ale na jar takmer nehral, ​​preto budú Srbi spoliehať skôr na Djuričič, ktorý dvadsaťtri rokov načal už tretiu desiatku štartov za reprezentačné áčko.Patrí Benfice, ale posledný rok strávil na hosťovaní v Mainzi a Southamptone.

Taliansko Domenico Berardi

vyložene hviezdne mená síce chýba, ale talentov, o ktorých sa bude hovoriť čoraz viac, majú Taliani dosť. Jedným z nich je útočník Juventusu, ktorý posledné dve sezóny odohral na hosťovaní v Sassuolo.V Serii A za tú dobu stačil nastrieľať 31 gólov a treba proti AC Miláno sa v jednom zápase trafil štyrikrát.

Portugalsko William Carvalho < / span>

Rodák z Angoly je veľký ťahúň, v zálohe toho veľa nabehá. Preto má stále miesto v portugalskom áčku, preto sa uchytil v zostave Sportingu Lisabon.A preto je o neho záujem: najbližšie má teraz k podpisu zmluvy s Arsenalom, ktorý za neho údajne ponúka 22 miliónov libier a útočníka Campbella navrch.

Anglicko Harry Kane

nielen najväčšia hviezda Anglicka, ale zrejme aj celého turnaja. Urastený strelec Tottenhamu už dvadsaťjednotku prerástol, výkonnosťou jasne patrí do áčka, za ktoré hneď pri debute skóro val.Ešte na začiatku minulej sezóny jeho meno známe nebolo, o desať mesiacov a 31 gólov neskôr je všetko inak.

Švédsko John Guidetti

Je možné, aby bola hlavná hviezda tímu bez angažmánu? Je, dôkazom budiž švédsky útočník s talianskym priezviskom. V Manchestri City mu skončila zmluva a aj keď na hosťovaní v Celticu zaujal 15 gólmi, novú nedostal. Možno to bude šejky mrzieť, v talentovanom švédskom tíme môže Guidetti žiariť.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar