torsdag den 20. juli 2017

Hodnotenie zlínskeho kouča: Z debutantov najviac žiarili gólman a útočníci

Pre sedmičku z nich bolo nedeľné víťazstvo 1: 0 na ihrisku Bohemians 1905 zároveň prvoligovým krstom. Ako svoj debut zvládli, okomentoval zlínsky kouč Bohumil Páník.

Tomáš Holý, brankár

"Snáď len jeden zakopnutie balón, inak výborný výkon. Sťahoval balóny, udržal tri ťažké situácie. Od začiatku pôsobil pokojným a vyrovnaným dojmom. Aj keď mu bet365 bonus napríklad vypadol loptu pri priateľskom zápase, tak to na ňom nezanechávalo stopy. Veril som mu. Ukázal, že voľba, aby sem prišiel, bola správna. "

Róbert Matejová, ľavý obranca

"Mal horší začiato k, bol nervóznejší. Urobil dva zbytočné fauly na štyridsiatich metroch.Ale postupom času bol lepší a po pauze mal svoju stranu pod kontrolou. Nemusel faulovať, bol vždy včas pri lopte. To je výhoda jeho rýchlych nohách. "

bet365 not4bbtext "id =" - milos-Kopečný-pravy-stredopoliar "> Miloš Kopečný, pravý záložník

" Prednosť mal mať Bartolomeu, lenže sa zranil. Silový hráč, ktorý je schopný sa udržať v extrémnych situáciách na nohách, keď už ostatní leží. Má hrať, čo vie. Keď to vyjde, nech to tam navalia. A presne takto to urobil pred rozhodujúcim gólom. Za pol roka zvládol posun z tretej ligy do druhej a teraz aj do prvej. "

Lukáš Holík, stredný záložník

"Veľa krásnych ziskov, ľahký na nohách.Ale ešte potrebuje pozbierať skúsenost i, aby dokončil to, čo dokáže rozohrať. Časom to príde. Dostal ranu do achilovky, sťažoval si už v prestávke. Ale nestiahli sme ho len preto. Po žltej karte sme nechceli riskovať. "

Diego Živulič, striedal Holíka

" Má obrovskú zdravotné pauzu, je vidieť, že mu chýba ľahkosť hry, jeho fotbalovost, ktorá čnela nad ostatnými. Ale on sa do toho dostane. Išiel na ihrisko hlavne preto, aby pomohol Janicki pokryť silné vysoké hráča, a to splnil. "

Tomáš Poznar, útočník

"Má prekvapivé zisky lôpt, keď už to súper nečaká. Väčšina hrotov sa v lige správa inak. Keď lopty nemajú, tak šetrí sily.Chodil pre nakopnuté lopty do vápna, stopéri s ním vôbec nepočítali a bol u nich. Kryl si balóny, bet365 stavky udržal j e, aby k nemu išla druhá vlna. V tom si ho obrovsky cením. "

Lukáš Železník, útočník

" Výšku napádanie určoval s Poznar.


Vďaka tomu sme boli aktívni a neustále súperovi hrozili. Ich ofenzívne aj defenzívne pohyb bol výborný. V závere, keď sme zmenili organizáciu hry, mal trošku iné úlohy. Čakal som, či to kondične vydrží, a zvládol to. Škoda nevyužitej šance v závere polčasu. Musím si situáciu rozfázovať. Možno to mal na dlhú nohu.Koreš mu loptu naservíroval, bolo to rýchle, ani obrana na to bet 365 nezareagovala. Že to gólman dostal na hlavu, je skôr jeho šťastie. "

bet365 mobil< /a>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar