lørdag den 15. april 2017

talk motor otáčkach až do Abu Dhabi s tímami F1 pohľad do budúcnosti

"Toto je trochu mimo," poznamenal jeden vzorec jeden mechanik. "Závodné by mohla byť nuda tu, ale aspoň si môžete zvyčajne získať trochu slnka pred Vianocami." Hovoril za mnohých. To je slnečný svit bankár na pláne F1 a za dobrého počasia aspoň dáva každému dobrú náladu pred všeobecne anticlimatic pretekárskeho víkendu.


okruhu Yas Marina, ktorý bude etape finále sezóny 2015 tu v nedeľu, je obklopený bohatstvom. Miestom zaváňa peniazmi.Takže je to škoda, že obvod, ktorý sa skladá väčšinou zo stredne a nízko-rýchlych zákrut, je v po dstate nezaujímavé.

sezóna je zvyčajne zabalené do teraz taky, čo je skutočne v tomto prípade, aj keď samozrejme smiešne dvojnásobok bodov závod minuloročnej sezóny aspoň za predpokladu nejaké drámu. A tam bol vzrušenie príliš v roku 2010, druhý závod tu, keď Fernando Alonso, Red Bull dvojica Sebastian Vettel a Mark Webber a dokonca - matematicky - Lewis Hamilton všetci mali šancu na získanie titulu.Nakoniec Vettel prevládal, aby sa stal najmladším šampiónom a vyhlásil prvý zo svojich štyroch po sebe idúcich titulov. Okrem toho je však málo na zapamätanie zo šiestich pretekov, ktoré tu prebehli. Musí robiť škrty, ale prečo vždy športovať? | Owen Gibson Prečítajte si viac

Takže, aby sme si pomstili našu spomienku, Sutton Images tu na večernom večer vystúpil na výstavu špeciálnych fotografií, aby pomenoval tých polstoročných pretekov v rámci nadácie World Childhood Foundation. Taktiež tu bola spu stená nová publikácia F1. Rev Grand Prix Journal. Vo F1 nič nezostalo. Pokiaľ to samozrejme nie je McLaren. Ale aj keď by nedeľná akcia mohla byť menej než presvedčivá, v paddocke bude veľa vecí.Nebude ďalšie preteky do Melbourne v marci, ale bude veľa sa stalo od tej doby a mnoho z nich bude diskutovať o tomto víkende.

v strede všetkého je Renault, čo je dôvod, prečo všetci je otravovať ich výkonný riaditeľ Carlos Ghosn práve teraz. Existujú návrhy, že má veľa-zlepšený rozpočet na budúci rok.Lotus sa stále čaká na potvrdenie, že Renault prevezme tím pre rok 2016.

Zatiaľ Red Bull, ktorý sa pozrel márne Mercedesu a Ferrari dať im novú pohonnú jednotku, a ktoré boli blokované McLaren uchyľovali k Honda, môže byť nútený napraviť svoju roztržku s francúzskou spoločnosťou, s ktorými kedysi taký dobrý vzťah.

talk Engine budú dominovať víkend, v nadväznosti na rozhodnutie F1 Komisia u� � predtým v týždeň odmietnuť myšlienku lacnejšie, alternatívne motor pre budúci rok. Ktorý predstavuje víťazstvo dvoch najsilnejších tímov, Mercedes a Ferrari, a porážka pre generálneho riaditeľa športu Bernie Ecclestone a Jean Todt, prezident FIA, ktorý upravuje šport.Zabudnite na to, čo sa deje na trati - to boj o moc bola skutočná súťaž v posledných mesiacoch

Myšlienka od Ecclestona a Todt bolo bežať lacnejšie pohonné jednotky spolu s veľmi drahých turbo hybridy .. Ale či to skončí s výrobcami znižovanie ich cien motorovej väčšina ľudí bude šťastný. Nikto naozaj chce šampionát dvojrýchlostné. Výrobcovia, spolu s FIA, predloží návrh najneskôr do 15. januára.

Bet365-Klikni pre svoj bonus

K dispozícii nemusí byť príliš veľa deje príde deň pretekov, hoci Nico Rosberg má rekonštruované výzvu Hamilton s piatimi pólmi a dve víťazstvá v poslednej dobe , je stojí za to sledovať, ako je niečo Max Verstappen robí. Ale politika je tak presvedčivé ako predtým.A dobrou správou vo štvrtok ráno bolo, že slnko svietilo ešte raz.

stavky na Bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar