tirsdag den 11. april 2017

Svetobežník Sebastian Coe dáva finálna tlak pre IAAF prezidentských voľbách

Víťaz bude čeliť výzve pokúša prepracovať vnímanie športu utápa v dopingových obvinení, že hrozí, že ju konzumovať.Ani Sergej Bubka, ani Sebastian Coe vedel, čo by bolo celkom to zlé, a zásoby ich športu tak celkom nízka, keď vyhlásil, svoju kandidatúru.

A zatiaľ čo rodiny prechádzky pozdĺž dramaticky osvetlené štadióne v vlhký večerné vzduch boli viac odhodlaný teší pokusy oživiť olympijského parku pre jeho návrat k akcii na majstrovstvách sveta v atletike, pár sto yardov posledný-priekopa lobovanie za hlasy sa odohrávalo.

v hoteli pripojené k konferenčného centra, kde sa hlasovanie uskutoční v skorých ranných hodinách v stredu ráno BS T, Lord Coe pracoval v miestnosti.

Ako členovia IAAF zostúpil na čínskom hlavnom meste na svetových majstrovstvách oboznámení šum parcelovanie plával cez hotely, ktoré zavolajú Pekingu olympijský park.Coe, ktorý preberá Bubka, ukrajinský bývalý skokan o žrdi a jeho kolega IAAF viceprezidenta, v boji uspieť Lamine Diack ako prezident, bol v pondelok večer vedenie záverečné kolo lobingu.

Bol bol obvinený minulý týždeň o "lacné volebnej manévru" vyhlásil, že tvrdenie IAAF nepodarilo nadviazať na stovky podozrivých krvných testov činili "vojny proti športu".Podozrenie bolo to tým, že ide o útok dúfal, že sa dištancovať od dojmu, že sa spojil s západných európskych médiách.

Zdá sa, že funguje, aspoň v krátkodobom horizonte, pri vytváraní dojmu medzi mnohých členských federáciou bol muž na obranu tohto športu povesť a zároveň zavádza nový nezávislý, lepšie finančne dopovaných jednot ku.

v prípade, že opustí svoje postavenie vo vzťahu k verejnosti, ktorú bude musieť presvedčiť, že šport je vážne odburiňovaní podvody za každú cenu, je otázka, ktorú odložila až po voľbách.

Coe je, samozrejme, žiadny cudzinec pre plyšovú lobby si.Push to zabezpečiť na olympijských hrách v Londýne 2012 na jeho účasť v chorého osudovej snahe priniesť svetový pohár do Anglicka 2018, je dobre využiť na zvláštny mix slušné Chit chat a politické mazaný potrebné k plávať v týchto vodách.

Ale aj keď to boli snahy tímov, ktoré cielia IAAF predsedníctva sa stala osobné krížovú výpravu za Coe, ktoré majú v dôsledku londýnskych hier bránil predohry z konzervatívnej stranou, pre ktorú bol kedysi MP zvážiť pracovných miest, vrátane tých Londýn starosta a BBC predseda.

Ale keď bola kampaň v zahraničí, v posledných niekoľkých mesiacoch neboli hračka doma a on čelí nepríje mné otázky cez celej škále tém zo svojho postoja k poslednom kole dopingových obvinení na slabnúci olympijského dedičstva.

Napriek tomu zostáva obľúbenou voľbou medzi športovcami.Mo Farah, ktorý cieli na dve zlaté medaily v Pekingu uprostred víre obvinenia okolitých metódy svojho trénera, Alberto Salazar sa stal najnovšou vedúci meno hodiť svoju váhu Coe ako potenciálny saviour.Mo Farah varoval bývalý tímovej pária viac Alberto Salazar odhalenie prísť viac

"vy nechcete vidieť nič zlého v tomto športe, ale ak budeme všetci v našich silách, to je všetko, čo môžete urobiť. Dúfajme, že sa Seb vstúpil do zamestnania, dúfam, že dostane tú prácu, pretože sa domnievam, že môže zmeniť atletiku, "povedala Farah. "To, čo urobil pre Londýn 2012 bolo neuveriteľné, takže verím, že môže robiť skvelú prácu.Nechcem vidieť nič zlého v atletike, pretože to je to šport, ktorý robím každý deň a šport , ktorý mám rád. Nechcem, aby ľudia dostať zlý koniec palicu. "

To vyzerá placho spôsob popisujúci krízu dôvery v športe, ktorý zanietený po dve desaťročia, ale je teraz na jednom z najnižšie niekedy body.Dokonca aj 82-ročný Diack, ktorý prekonal svoj podiel na kontroverzie v priebehu rokov, pripustil tento šport by bol mŕtvy, keď je verejnosť stratila dôveru v to, čo sa pozerali.

senegalský odchádzajúci prezident má bol vo funkcii po dobu 16 rokov, počas ktorých tento šport prinieslo jeden nepochybný breakout superstar v Usain Bolt ale pracoval pod ťarchou dopingových obvinení a kritiky zo strany tých, ktorí cítia, že to neurobila dosť, aby zabaliť, podporovať, vychovávať a komercializáciu atletiku.

"IAAF úplne pochopiť význam dôveryhodnosti v súťaži.Povedal som pri mnohých príležitostiach, že keď príde deň, kedy sme sa už nedá veriť tomu, čo vidíme, potom šport je mŕtvy, "povedal Diack. "Ale som presvedčený, že väčšina športovcov súťažiť v čistote. Máme povinnosť voči nim vykoreniť podvody a uistite sa, že je možné získať v čistote. "

Táto diskusia sa stala lacná a IAAF svojej postavy, nieto tie, vystupoval v súčasnej pokrytie, naznačujú, že menšina zostáva veľmi výrazný jeden.Po IAAF minulý týždeň uviedla, že objavili ďalších 28 podvody po vzorky re-testovanie z predchádzajúcich šampionátov, v Londýne 2012 olympijský víťaz Asli Cakir Alptekin Turecka v pondelok súhlasil vzdať sa titulu 1500m a slúži zákaz osemročné pre krvný doping.

Veľkej Británie Lisa Dobriskey, ktorý skončil siedmy v prípade u hier, povedal v noci že ona cítila to, Äúnot rovné field, aU.

Diack v pondelok vyrukovali akúsi fráz, ktoré role tak ľahko z jazyka, kedy medzinárodné športové administrátori zbierať.

"som o to viac presvedčený o tom, čo máme na sklade," pov edal. "Ja som položil základy pre budúcnosť IAAF s našimi dvoma veľkými majstrami…kto rodina IAAF atletika rozhodne, že bude bona fide syn nášho športu. "

Coe prešlo zemeguľu štyrikrát, pretože oznámil svoju kandidatúru na konci minulého roka, lobovanie členov a uznávajú, že potrebuje, aby sa na v čase, keď bol spotrebovaný predsedá organizačnému výboru Londýn 2012 a zároveň žonglovanie svoju IAAF a ostatné záväzky.

Bubka, na druhej strane, bol konzistentný prítomnosť v izbách IAAF výboru a zvolila viac low key, nepriehľadný postup. Facebook Twitter Pinterest Sergej Bubka v Pekingu pred IAAF hlasovaním.Foto: Fred Dufour / AFP / Getty Images

Coe rozšírila svoje vedenie medzi menšinu tých pripravení vyhlásiť svoju ruku so svojím celkom hlasov stoja na 38 až Bubka je päť, a tam je pokoj dôvera medzi jeho tábora. Ale ukrajinská je podporovatelia hovoria, že tieto údaje neodrážajú v širš ích súvislostiach medzi členmi 213, ktoré sa bude hlasovať v stredu.

"Pre mňa je to oveľa dôležitejšie, keď sa jedná o skutočný hlas. To sa hádať, je to hry. Za normálnych okolností by som radšej spravodlivé hre, rovnako ako v športe, "povedal Bubka.

" Cítim sa veľmi dobre. Som si veľmi istý. Cítim sa veľmi silná.Mám veľkú podporu od členov našej federácie, a som si istý na 19. augusta. "

Pre Coe a pre šport, v ktorom je ponorená svoj život, v stávke už nemohlo byť higher.Key body z manifesty

Sebastian Coe:

reformovať svet atletický kalendár a zaviesť ďalšie mestské centrum "pouličné atletika" súťaže

Maximalizácia komerčné rast, vrátane novej obchodnej jednotky do pracovať s držiakmi dlhoročnými práva Dentsu, a zamerať sa viac na zapojenie mladých ľudí.

zvýšiť zdroje na boj proti dopingu, vrátane zavedenia novej nezávislej jednotky a priniesť n ové IAAF etické oddelenie k ochrane hodnôt šport.

Reform štruktúra dať športovcom väčší hlas v rámci IAAF.

Skontrolujte starostlivo kontrolovaných platieb $ 100,000 na každú členskú federáciu nad každým štvorročného olympijského cyklu na podporu Grassroots rozvoj .

Sergej Bubka :.

ucelený prehľad celého športu pod jeho Vision 2025 procesu v prípade zvolenia

Zlepšiť partnerstvo IAAF sa s MOV a "transformácia atletiku pre moderné športové éry".

chrániť integritu atletiku, rast obchodnými príjmy a posilniť dôraz na vzdelanie.

na doping, vyzval k rýchlejšej a transparentnejšie testovanie a prisľúbil "nulovú toleranciu".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar