torsdag den 20. juli 2017

Stena na konci? Išlo sa ostro, sily nikto neušetril, povedal Kreuziger

Hlavná úloha pre Kreuziger prišiel v závere, v ťažkom dvojkilometrovom stúpaní na Mur-de-Bretagne, kde etapa finišovala. Práve na "stene" bolo dôležité Contadorovi pomôcť, aby sa udržal na čele a nestratil kontakt s hlavnými konkurentmi.

Podarilo sa, Contador bol v cieli štrnásty a na najväčšej súpera nič nestratil.Kreuziger bol parťákovi po boku až bet365 bonus do cieľovej rovinky, došiel len o dve miesta za bet365 mobil ním.

"Boli sme vpredu, aby sa niečo nestalo, pretože táto etapa bola v závere veľmi nervózna," hovoril český cyklista, keď v horúcom podvečeri z a páskou otáčal koleso a vracal sa k tímovému autobusu.

Po čele mu stekali kropaje potu, čoho si zrejme všimol aj okolo prechádzajúce Štybar - kamaráta aspon ľahko schladil tým, že mu zo srandy za krk nalial trochu vody z fľaše. Kreuziger ale horúčava nevadilo, naopak ho uvítal.

"S tým vôbec nemám problém. Ale bez ohľadu na počasie platí, že tentoraz sa moc síl ušetriť nedalo, "oddychoval.Hlavne v závere sa nadrel: okrem práce pre Contadora plánoval s ďalšími členmi tímu pomôcť tiež šprintérovi Peter Sagan, ktorý sa ale vytúženého víťazstva znova nedočkal. Tentoraz skončil štvrtý.


"Škoda, že v závere nám jedna skupina odskočila. Samozrejme sme v prvom rade chceli, aby sa Alberto vyhol všetkým bet365 stavky< /a> pádom, ale keď vieme, že Peter má excelentnú kondíciu a bol vpredu, tak sme to chceli skúsiť s ním, "vysvetľoval. "Ale ja už som bohužiaľ nemal nohy na to, aby som mu to pretiahol."

V ostrom, miestami až desaťpercentným stúpanie nechal Kreuziger dosť síl. Ale nielen tam. "Už posledných desať kilometrov sa išlo ostro…Aj keď bet365 vlastne sa dá povedať, že to tak bolo celý deň: stále sa odchádzali a schádzali.Ale ten záver bol naozaj veľa intenzívny. "

Čas na odpočinok ale príde až po nedeľňajšej tímovej časovke: potom budú mať cyklisti deň voľna. A pokúsi sa načerpať nové sily na ťažšie časť Tour, ktorá je ešte len pred nimi.

bet 365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar